Direct naar de inhoud.

Over ons

Hoe het allemaal begon:

Hoe het allemaal begon:

We gaan even terug in de tijd: Op 1 april 1990 begon Bennie Deiman voor zichzelf als glazenwasser/schoonmaker. Met een kleine investering voor nieuwe ladders, emmers en een goede glazenwassers set en met tweedehands materiaal ging Bennie op pad. Met hard en goed werken breidde hij zijn klantenkring erg snel uit. Al heel snel moest Lina, Bennie zijn vrouw bijspringen. Er kwamen medewerkers in dienst, Lina zorgde voor de administratie en de planning van de objecten voor de dames. Ook werkte Lina zelf mee op de werkvloer.

Medewerkster Elma Mensen kwam in 2004 in dienst, en deed de boekhouding, salarisadministratie en een gedeelte van de dames planning. Na ruim 15 jaar ervaring en betrokkenheid bij het bedrijf van Bennie en Lina nam Elma in 2020 het roer over.

Op dit moment in 2023 zijn er 32 medewerkers in dienst en blijven in deze onzekere tijden op zoek naar nieuwe aanvullingen. Ook zal er in de drukkere periodes een beroep gedaan word op onze vakantiewerkers.

Missie:

Bij Schoonmaakbedrijf Deiman b.v. is het onze missie om een goede bijdrage te leveren aan het eindproduct van onze opdrachtgevers. Dat doen we enerzijds door een hoge kwaliteit en een hygiënisch schoon resultaat te leveren en anderzijds door onze opdrachtgevers te ontzorgen, zodat zij hun focus volledig kunnen richten op datgene waar zij goed in zijn.

Maar wij gaan verder dan dat. Bij alles wat wij doen, staat aandacht centraal. Aandacht voor u als opdrachtgever en aandacht voor milieu en maatschappij: We investeren in de persoonlijke ontwikkeling en het werkplezier van onze medewerkers. Bijvoorbeeld door goede begeleiding, eerlijke contracten en een passend salaris. Maar ook door een luisterend oor te bieden als dat nodig is. Tevreden medewerkers zorgen voor tevreden opdrachtgevers!

Daarnaast hebben we uiteraard aandacht voor schoon. We voelen ons verantwoordelijk voor het milieu, we werken met biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen en energiezuinige hulpmiddelen. Wij zetten nét dat stapje extra om ervoor te zorgen dat ‘AANDACHT VOOR SCHOON’ tot in de kleinste details doorgevoerd wordt.

De kernwaarden oprecht, dienstbaar, verantwoording en korte lijnen vormen de rode draad in ons bedrijf.

© 2024 Schoonmaakbedrijf Deiman