Direct naar de inhoud.

Disclaimer

Disclaimer

Disclaimer

Gebruik informatie:

Schoonmaakbedrijf Deiman b.v. streeft naar een goed werkende website die voorzien is van altijd de juiste en actuele informatie. Ondanks de grote zorgvuldigheid en aandacht is het mogelijk dat informatie op deze site toch onvolledig of onjuist is. Er kunnen dan regelmatig wijzigingen worden aangebracht en de nodige informatie worden aangevuld zonder enige kennisgeving.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend en Schoonmaakbedrijf Deiman b.v. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website. Ook niet voor het niet goed functioneren van de website.

Het word niet toegestaan dat een bezoeker auteursrechtelijke of andere beschermde werken in de ze website, zoals foto’s of teksten, opslaat, informatie openbaar maakt of verveelvoudigd zonder voorafgaand schriftelijke toestemming te hebben gevraagd van Schoonmaakbedrijf Deiman b.v.

E-mail:

Schoonmaakbedrijf Deiman b.v. kan niet garanderen dat al het aan haar verzonden e-mails (tijdig) worden ontvangen of beantwoord/verwerkt, omdat het tijdig ontvangen van e-mails niet kan worden gegarandeerd door bv een defect. Ook de veiligheid van het e-mailverkeer kan niet volledig worden gegarandeerd door de hieraan verbonden veiligheidsrisico’s. Door zonder encryptie of wachtwoordbeveiliging per e-mail met Schoonmaakbedrijf Deiman b.v. te corresponderen, accepteert u dit risico.

Hyperlinks

Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. Schoonmaakbedrijf Deiman b.v. heef geen invloed op de inhoud van die websites en is daarom niet verantwoordelijk te stellen daarvoor. Evt. Schade die daaruit kan voortvloeien is Schoonmaakbedrijf Deiman b.v. niet  aansprakelijk voor.

Een ieder die toegang heeft verkregen tot onze website wordt geacht kennis te hebben genomen van het vorenstaande.

© 2024 Schoonmaakbedrijf Deiman